mmexport1662091621245

tala fou

M603P: 4G MIFI ROUTER ua fa'afouina ma le WIFI 6

M603P1

M603P: 4G MIFI ROUTER ua fa'afouina ma le WIFI 6

O le Wi-Fi 6 na muai fuafuaina e faʻatautaia ai le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga uaealesi maualuga ma le tele o auaunaga uaealesi, e pei o nofoaga lautele i fafo, nofoaga maualuga-maualuga, ofisa uaealesi maualuga i totonu, potuaoga eletise ma isi faʻaaliga.

I nei faʻataʻitaʻiga, o masini o loʻo fesoʻotaʻi atu i le Wi Fi network o le a faʻaalia ai se faʻatupulaia tele.E le gata i lea, o le faʻateleina o le leo ma ata vitio o le a aumaia ai foi fetuunaiga i le Wi Fi network.E pei ona tatou iloa uma, 4K ata vitio (bandwidth manaʻomia o le 50Mbps / tagata), leo leo (tuai e itiiti ifo i le 30ms), VR stream (bandwidth manaʻomia o le 75Mbps / tagata, tuai e itiiti ifo i le 15ms) e matua maaleale i le bandwidth ma tuai .Afai o le fa'apipi'i o feso'ota'iga po'o le toe fa'aliliuina e mafua ai le tuai o felauaiga, o le ai ai se aafiaga tele i le poto masani o tagata fa'aoga.

I le 2019, na faʻaalia ai e Winspire le muamua 4G power bank router e faʻavae i luga o tekonolosi feaveaʻi -

M603P3
M603P2

M603P, lea na faʻailogaina le amataga o Winspire Technology.4 tausaga ua mavae, m603p masini O loo faaaogaina ma le manuia i pisinisi ISP.Matou te mananaʻo e faʻafouina la matou M603P WIFI5 i le WIFI6, seʻi o tatou faʻamoemoeina faʻafouina faʻapitoa mo se isi manuia.

O le WiFi 6 e fesoasoani i le M603P e fa'ateleina le tele o feso'ota'iga e o'o atu i le 32 tagata fa'aoga.I le taimi ua tuanaʻi, o augatupulaga uma o tulaga Wi Fi ua tuuto atu i le faʻaleleia o le saoasaoa.A maeʻa le sili atu i le 20 tausaga o atinaʻe, o le maualuga maualuga o le Wi Fi 6 ua oʻo i le 9.6 Gbps i lalo ole 160MHz lautele lautele, toetoe lava 900 taimi ole 802.11b.

I le faʻaopoopoga i le faʻaaogaina o se faʻatonuga maualuga 1024-QAM auala faʻapipiʻi, o le faʻaleleia atili o le Wi Fi 6 saoasaoa e mafua mai foi i le faʻateleina o le numera o sub carriers ma vaʻavaʻa vaʻavaʻa faʻatusatusa i le Wi Fi 5, ma le faʻateleina o le faʻasologa o taimi faʻailoga (tasi. taimi tasi laina) mai le 3.2 o le Wi Fi 5 μS na fa'atuputeleina i le 12.8 μs.

O lea la, o le a le uiga ia tatou tagata fa'atau?E fai si faigofie le tali!O matou tagata fa'atau e maua se oloa fa'atauva'a ua uma ona fa'amaonia lona taua ma fa'amanuiaga i le maketi.O le filifilia o lenei filifiliga o lona uiga o masini ua sauni e lafo ma e mafai ona faʻatinoina i au poloketi i le taimi lava lena, faʻatasi, pe nai lo a latou lomiga muamua.


Taimi meli: Nov-30-2022